Un nou site pentru promovarea sportului românesc

0
9

Un nou site pentru promovarea activității cluburilor sportive românești a fost lansat și poate fi accesat la adresa www.cluburi-sportive.ro.

”(…)Prezența sportului din România în lumea ‘www’ este deja una destul de consistentă, existând o mulțime de portal-uri și de site-uri de știri, de evenimente și de specialitate pe ramura de sport care să ofere informații celor care au nevoie de acest lucru. Tocmai din acest motiv, www.cluburi-sportive.ro abordează situația cu o filozofie aparte — aceea de a oferi șansa utilizatorilor să fie ei cei care contribuie la răspândirea informațiilor. Poate la prima vedere această abordare nu e tocmai una nouă, însă punctul de unde se diferențiază acest site de restul este că permite oricărei structuri sportive să devină utilizator al site-ului. Astfel, federațiile sportive naționale, chiar și Direcțiile județene de sport, cluburile sau simplele asociații sportive pot toate să își creeze un cont pe www.cluburi-sportive.ro unde să publice evenimente organizate de acestea sau știri legate de activitatea lor”, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES.

Conform sursei, peste 180 de cluburi sportive s-au înscris deja pe platforma cluburi-sportive.ro.

”Printre alte opțiuni care fac platforma user-friendly se numără Calendarul de Evenimente Sportive, precum și secțiunea de știri care permit filtrarea rezultatelor căutării pe ramura de sport, dar și în funcție de dată și localitate. Astfel, se pot obține informațiile cele mai relevante de către vizitatorii site-ului, iar layout-ul site-ului este unul modern, dar simplu, clar structurat, pentru a permite o navigare cât mai facilă. Prin proiectul Cluburi-Sportive.ro susținut de Infinity Trophy, am dorit să venim în sprijinul activității cluburilor sportive românești, creându-le acestora cadrul ideal în care să își promoveze știrile și evenimentele organizate. Aparent, inițiativa noastră a fost foarte bine primită. Avem deja peste 180 de cluburi sportive înscrise pe platformă la doar o lună de la punerea live a platformei”, menționează Orlando Pană, reprezentant Infinity Trophy.

AGERPRES/(autor: Aristotel Bunescu, editor: Adrian Drăguț, editor online: Andreea Lăzăroiu)