Performanţă sportivă la Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport a UVVG

0
49

Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău, în perioada 11-13 ianuarie 1013 a organizat campionatul universitar de atletism pe teren acoperit, ediţia a XIX-a.
Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” a fost reprezentată de Adrian Ionel Trifan, student în anul III, la specializarea Educaţie Fizică şi Sport, care a obţinut primul loc pe ţară la proba de 3000 de metri.
Prof. univ. dr. Teodor Pătrăuţă, decanul Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei, Psihologie, Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, ne-a declarat: „Este un rezultat excelent care confirmă calitatea studenţilor noştri şi al performerilor din cadrul facultăţii noastre. În cadrul specializării Educaţie Fizică şi Sport avem numeroşi performeri, atât studenţi cât şi masteranzi care au obţinut diverse medalii în domenii cum ar fi tenis de masă, lupte, judo, tir şi alte sporturi. Elevilor din clasele a XII-a le transmitem să vină la Universitatea de vest „Vasile Goldiş” din Arad pentru că este o Universitate deschisă, europeană, care prin rezultatele obţinute, a confirmat că este o Universitate competitivă la nivel european şi nu numai. De asemenea, le transmitem mult succes în pregătire şi la examenul de bacalaureat şi îi aşteptăm la Universitatea noastră pentru a avea parte de o pregătire de excepţie”.